perjantai 11. tammikuuta 2013

Taidelainaamo Karaijassa

Valitettavasti jokin vika estää kuvien lataamisen blogiin tällä hetkellä mutta kuvia lainattavista töistä näkee Galleria Karaijan facebook sivuilla ja lähiaikoina kotisivuilla ja toivottavasti myös täällä. Lainaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Koko valikoimaan voi tutustua parhaiten paikanpäällä Karaijassa, Tammi- Helmikuussa lauantaisin klo. 11-16. Tervetuloa!

ML
Galleria Karaijan Taidelainaamon vuokraussäännöt

 

Taideteoksen vuokraaja sitoutuu noudattamaan seuraavia sääntöjä:

 

1.
Karaijan taidelainaamon vuokrausoikeus on jokaisella 18 vuotta täyttäneellä henkilöllä.Vuokraoikeuden käyttäminen edellyttää, että vuokraaja täyttää ja allekirjoittaa vuokrasopimuksen sekä esittää virallisen henkilöllisyystodistuksen.
 
2.
Teoksen vuokra määräytyy teoksen hinnan mukaan seuraavasti :
Teoksen hinta      vuokra / kk
20    -  500 e          20 e
501  -  800 e          30 e
801  -1000 e         40 e
1001-1200 e         50 e
1201-1800 e         60 e
1801-2400 e         80 e
2401-3000 e       100 e              jne.
3.
Minimi vuokraus aika on yksi kuukausi ja yhtenäinen laina-aika ENIMMILLÄÄN YKSI VUOSI, jonka kuluttua teos pitää lunastaa maksamalla teoksen loppusumma tai palauttaa se Karaijan Taidelainaamoon.
 
4.
Taiteilijoiden Galleria Karaijan Taidelainaamon käyttöön luovuttamat teokset ovat myytävinä, ellei myymistä ole erikseen kielletty. Mikäli vuokraaja haluaa lunastaa teoksen itselleen, vähennetään hänen maksamansa vuokrausmaksut teoksen myyntihinnasta ja loppuosa hinnasta maksetaan Karaijan Taidelainaamolle. Teoksesta suoritettu kauppahinta välitetään taiteilijalle. Taiteilijalla ei ole kesken laina-aikaa oikeutta kieltää vuokraajalta osto-oikeutta teokseen mutta hän omistaa teoksen kunnes se on kokonaan maksettu.
 
5.
Lasien tai kehysten vahingoittuessa vuokraaja on velvollinen korvaamaan vahingon. Itse teoksen vahingoittuessa tai kadotessa vuokra-aikana on vuokraaja velvollinen korvaamaan teoksen hinnan kokonaisuudessaan. Galleria Karaijan Taidelainaamo vastaa siitä ettei vahingoittuneita teoksia vuokrata. Teosten kunto tarkastetaan laina-ajan päätyttyä ja se tulee olla sama kuin lainattaessa
 
6.
Eräpäivän jälkeen palautetuista teoksista peritään seuraavan kuukauden vuokra. Maksun toistuva laiminlyönti aiheuttaa vuokraoikeuden menetyksen. Vuokraajan on tällöin välittömästi palautettava vuokraamansa teokset ja sekä maksettava erääntyneiden maksujen lisäksi mahdolliset nouto- ja perimiskulut kokonaisuudessaan.
 
7.
Vuokraajalla ei ole oikeutta millään tavoin kopioida, kuvata tai muulla tavalla julkisesti esittää vuokraamiaan teoksia, ellei asiasta ole taiteilijan kanssa erikseen sovittu. Vuokraajalla ei ole myöskään oikeutta muuttaa teosta kesken laina- ajan mitenkään esimerkiksi kehyksiä vaihtamalla.
 
8.
Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan Galleria Karaijalle yhteystiedoissaan tapahtuvista muutoksista.
 
9.
Vuokrasopimus on henkilö- tai yrityskohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti