keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

LAPSUUDEN KESÄT / BARNDOMENS SOMRAR

Huh, kiirettä on pitänyt viimeiset viikot niin etten ole ehtinyt edes päivittää KESÄNÄYTTELYÄMME tänne. Tästä kesästä on tulossa HAUSKA, ILOINEN ja hiukan varmaan myös nostalginen, teema on LAPSUUDEN KESÄT / BARNDOMENS SOMRAR ja näyttely on nyt valmis!

Lapsi on avoin kirja, tyhjä ruukku, puhdas maalauskangas, lapsi on herkkä ja vastaanottavainen. Mitä ikinä siihen kirjaan kirjoitetaan ensimmäistä kertaa tai ruukkuun istutetaan puhtaaseen multaan, jättää jälkensä syvälle ja koko elämäksi. Ensimmäiset tuoksut ja tunteet, värit ja valot, kesäaamun äänet.

Itse olen syntynyt Helsingissä ja elänyt ensimmäiset kuusi vuotta Fredrikinkadulla sijainneessa kotitalossamme. Minulle kaupungin kesä on rakas, tunnen kuuman asfaltin hajut ja sen tunnun jalkapohjien alla, kauppatorin lokit ja mereltä puhaltavan raikkaan tuulen, joka toi kaikuja suuresta maailmasta. Kaupungista muutimme maalle Sipooseen, sieltä on häkellyttäviä muistoja metsästä ja rannoilta, rakastuin luontoon. Metsä oli niin kaunis, niin ihmeellinen. Se on sitä edelleen.

Tämän kesän elämme lapsuuden ihmeessä, 12 taiteilijan ja sinun joka tulet jakamaan meidän muistomme. Taiteilijat ovat; Karin Björklund- Rissanen, Tiina Harjola, Kaarin Hellman, Marianna Juvonen- Holopainen, Katriina Kaija, Hillevi Latvalahti, Piia Lehti, Teija Lehto, Kalevi Liski, Esko Railo, Eeva Salo ja allekirjoittanut. Haluamme tarjota sinulle parastamme, rakkaintamme. Kuvia ja tunnelmia laitan tänne vielä kesän kuluessa paljon lisää, tervetuloa lapsuuden kesään, sinä joka muistelet ja kaikki te ihanat pienet jotka sitä elätte!

Karaija on auki ti-pe 11-18 ja la-su 11-16, heinäkuussa myös maanantaisin 11-18 TERVETULOA! VÄLKOMMEN!

P.s. Kesänäyttely on taas perinteiseen tapaan "mukaan myynti" näyttely, joten se elää koko kesän, töitä voi saada heti mukaansa ja siksi kannattaa tulla ajoissa jotta voi varmistaa kaikkien aarteiden bongaamisen. Uusiakin tulee vielä kesän kuluessa.


MLEi kommentteja:

Lähetä kommentti