keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Koskaan ei ole liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus


KOSKAAN -  Tässä elämässä, tänä kesänä, tässä ja juuri nyt.

EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ - Päivä valkenee, kissankello oikoo terälehtiään, mustarastas virittää lauluääntään, metsäjänis nuuhkii niityllä aamun valkeaa, korennot pyrähtävät lentoon, aurinko tanssii vetten päällä, kesä alkaa aina aamulla.

SAADA - Jotta voi saada, täytyy antaa, antaa voi itselleenkin, lämmintä niittyheinää selän alle, pehmeitä poutapilviä päänsä päälle, mehevän mustikan kielelle, hyvän ystävän vierelle. Rakkautta.

ONNELLINEN - Se jolla ON, on ONnellinen, se jolla ON paljaat varpaat rantahiekassa, olkapäät auringon lämmössä, vesikirpun juoksu ja suolaisen tuulen tuoksu. Varpusella poikaset pesällä, tuuhea turkki hirven vasalla. Kesä ON kaikilla, metsämansikat pientareella, käen kukunta korvanlehdellä.  

LAPSUUS – Lapsi on siellä mihin se jäi, kutsu sitä ja tartu käteen, ulos, ihanaan kesään tuo, onnen se sinulle silloin luo.


Lapsuuden kesät  23.5.- 23.8. 2015 Galleria Karaija, Bollstantie 5 10210 Inkoo, Auki: ti-pe 11-18, la-su 11-16 www.karaija.com TERVETULOA!

Huom. sunnuntaina 14.6. meillä on Meri ja musiikki Karaijassa kajahtaa konsertti klo. 13.00 ja sen aikana n. 2 tuntia, on ovet kiinni!


Minä, keramiikka, Hillevi Latvalahti


Kiitos, pronssi, Eeva Salo


Kottaraisia ja Osmon autot, grafiikka, Esko Railo


Suojelen sinua kaikelta, grafiikka, Piia Lehti


Pioni, grafiikka, Teija Lehto


Yhden kiven varassa, akryyli, Katriina Kaija


Poika ja punarinta, öljy, Maarit Lassila

Taiteilijat mukana näyttelyssä: Karin Björklund- Rissanen, Kaarin Hellman, Hillevi Latvalahti, Tiina Harjola, Piia Lehti, Teija Lehto, Kalevi Liski, Eeva Salo, Marianna Juvonen- Holopainen, Katriina Kaija, Esko Railo ja Maarit Lassila
LISÄÄ KUVIA MYÖHEMMIN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti