perjantai 23. toukokuuta 2014

Viime hetken pinnistystä, Elävä meri avataan lauantaina!

Viime hetkiin tiivistyy paljon, jännitystä, odotusta, säätöä ja viilausta. Huomisesta se sitten alkaa, meidän kesä 2014. Taiteilijat ovat tehneet oman osansa ( yksi kyllä edelleen maalaa). Tällä viikolla on lähes jokainen joka on sattunut Karaijaan, tempautunut mukaan rakennustöihin, jos ei muuten, niin mielipide apuna. Nautin nykyään siitä, että heti kun oven aukaisee, sieltä yleensä saa seuraa, "ai teillä onkin auki". Tällä viikolla on kaikki galleriassa ollut vinksin vonksin ja heikun keikun, silti ihmiset kiertelevät papertollojen ja muovikäärekasojen väleissä kiinnostuneina ja uteliaina, mitä tänä kesänä on tulossa.

Huomenna se sitten nähdään! Elävän meren taiteilijat: Kari Alakoski, Marja Hepo- Aho, Merihelena Leskinen, Hanne Juga, Eila Oksanen, Elisa Heinonen, Susanna Suikkari ja Maarit Lassila sekä tietysti kaikki yli sata Karaijan muuta käsityöläistä ja taiteilijaa jotka ovat myös ahkeroineet tätä kesää varten. Työn sankarin Merihelena Leskisen kunniaksi kuva hänen merestään, niitä syntyy vielä lisää parasta aikaa.

Tervetuloa Elävän meren avajaisiin huomenna lauantaina klo. 14-16 ja siitä lähtien Karaijaan ja kaffilaan ti-pe 11-18, la-su 11-16.
ML

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti