keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Floran & Faunan Satumaiset naiset


Olipa kerran kolme kaunista sisarta. Vanhin heistä oli siro ja viehättävä kuin nuori kauris keväisellä niityllä, keskimmäinen oli tumma kaunotar, jonka katseessa oli metsälammen syvää puhtautta, iloa ja uteliaisuutta.  Sisaruksista nuorin oli suloinen kuin tiukasti terälehtiinsä kääriytynyt ruusun nuppu ja yhtä salaperäinen. Nämä sisaret olivat myös ahkeria ja aina auttavaisia, heidän ilonsa tarttuvaa ja taitonsa ihailtavaa….

No oikeastaan nämä kolme sisarta eivät ole sisaria, vaan Karaijan Flora & Fauna näyttelyn taiteilijattaria,  siis minun työkavereitani ja kollegoitani tässä näyttelyssä, mistä olen ollut uskomattoman iloinen koko kuluneen kevään. Kaikki tuo muu edellä mainittu onkin sitten ihan totta, jos et usko niin tule itse toteamaan!

Ihanat naiset puutarhassa ovat siis; Eeva Tarkio Metalliartesaani ja puutarhuri joka luo työhuoneellaan Siuntion lehtometsässä Rautaharakat- tuotteita, jotka muotoutuvat käsityönä rautalangasta. Johanna Vireaho Toimittaja, tietokirjailija ja käsityöläinen, uskomaton energia pakkaus joka on luonut tähän näyttelyyn kauneimpia korutaideteoksiaan. Maisa Martikainen Taidemaalari luonnostaan, Maisa on luonut täysin omintakeisen sekatekniikan, jolla hän onnistuu joskus tummanpuhuvastikin koskettamaan katsojaa syvältä ja sanattomasti.

Itse olen elänyt tätä näyttelyä ajatellessa, niin onnen täyteisiä hetkiä, että toivon siitä hiukan tarttuneen myös töihini,  toisin sanoen nautiskelin täysin kevytmielisesti yhteistyöstä ja tilaisuudesta näiden satumaisten naisten kanssa.

Näyttely on vielä esillä yhden ainoan viikonlopun, tulevan perjantain klo. 11-18, sekä lauantain ja sunnuntain 11-16 TERVETULOA!

Eeva, Johanna ja Maisa ylläpitävät myös ihanaa pientä puotiaan Huone & Rum :ia Kirkkonummen asemalla, kannattaa käydä sielläkin!
 


 
ML
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti