maanantai 6. toukokuuta 2013

Liekeissä kvanttifysiikasta!


 

Kuulun niihin humanisti- homssuihin joiden matemaattinen puoli aivoista on jokseenkin alikehittynyt. Koulussa heikoimmat lenkkini olivat matematiikka ja liikunta ( liikuntahan ei sitä olisi ollut, jos olisi saanut mennä vaikka metsään, kalaan tai tehdä puutarhatöitä, kaikista ei vain ole telinevoimistelijoiksi). Lukiossa katseeni lasittui sitten lopullisesti matematiikan tunneilla, tai siirtyi ikkunasta ulos Torkkelinmäen maisemiin, joskus jopa kokonaan unten maille. Fysiikkaa ja kemiaahan ei taidelukiossa tarvinnut opiskellakaan, mistä olin silloin lapsellisen kiitollinen.

 
Näin vanhaksi ( 45 ) piti siis elää, että leimahtaisin ilmiliekkeihin FYSIIKASTA! Nimittäin Kvanttifysiikasta. Antakaas kun kerron, tämä on niin loogista ja niin ymmärrettävää, tätä tapahtuu nyt kaikkialla, itsekin olen kirjoitellut aihetta sivuavia blogeja aikaisemminkin. Kyse on ihmemies Albert Einsteinin suhteellisuusteoriasta vuodelta 1905. Kaava jonka hän tuolloin piirsi liitutaululleen oli E=mc2, siis mc toiseen ( ymmärrättehän tämä on vähän vaikeaa minulle). KAIKKI on energiaa! Atomikin on energiaa, sanokaamme siis hei hei Newtonin materialistisille teorioille, sillä sen jälkeen kun Einstein todisti tämän matemaattisesti, ( sen jälkeen se on todistettu myös Hubble kaukoputken avulla tehdyillä kokeilla) alkoi uusi teollinen vallankumous kohti elektroniikkaa ja energiaa. Kaikella energialla on kolme yhteistä ominaisuutta:

  1. Taajuus
  2. Aallonpituus
  3. Värispektri

Nyt on siis aika asettaa kyseenalaiseksi perinteinen materialistisiin perusperiaatteihin perustuva tiede! Ai tämä on niin nautinnollista, kun KAIKKI, siis ihan KAIKKI on energiaa, värähtelyä ja liikettä, ei kellään bessewisserillä ole enää mahdollisuutta torjua tällaisen tunneherkän hörhönkään kokemuksia periaatteella, se mitä en omin silmin näe ei ole olemassa. Ihmisen kovalevystä nimittäin SUURIN OSA on tiedostamatonta, kuten jo aikaisemmin kirjoittelin automaattisesta toiminnastamme, sama pätee siis myös muistiin josta 90 % on tiedostamatonta!

 

Esimerkki kvanttifysiikasta:

Vuonna 1998 USA :n puolustusministeriö teki kokeen jossa se erotti koehenkilön kitalaesta soluja, jotka laitettiin koeputkeen. Seuraavaksi koehenkilölle esitettiin erilaisia video ohjelmia, surullisia. iloisia, dramaattisia…jne. Kytkemällä molemmat osapuolet ; henkilö ja hänen solunsa valheenpaljastuskoneisiin pystyttiin toteen näyttämään, että henkilön solut reagoivat fysiologisesti täsmälleen samalla tavalla, täsmälleen samalla hetkellä, siitä huolimatta vaikka nuo koeputken solut vietiin lopulta 80 kilometrin päähän koehenkilöstä.

On myös tehty kokeita joiden mukaan siirrämme jatkuvasti tietoa toisillemme tiedostamattomasti, aikaisemmin tätä ilmiötä kutsuttiin paranormaaliksi, nyt sitä kutsutaan kvanttifysiikaksi.

 
Miksi olen juuri nyt tästä niin innoissani johtuu kirjasta jota olen lukenut; Paranemisen avain, tekijät: Alexander Loyd ja Ben Johnson. Suosittelen sitä lämpimästi. Olen lainannut näitä esimerkkejä siitä kirjasta. Nimittäin ainoa tieteen ala joka vielä toimii vanhan materiaaliin perustuvan tieteen pohjalta on lääketeollisuus. Ja sehän johtuu tietenkin markkinavoimista, energiaa ja ihmisten kykyä parantaa itse itsensä sen avulla on vaikea tuotteistaa tai myydä. Sen sijaan hoidetaan oireita ja myydään lääkkeitä, alahan on massiivinen.

 
Alexander Loyd kirjoittaa: Kaikki muistot ovat energiaa, joka on tallentunut ja muistetaan kuvina ja 90% niistä on tiedostamattomia.

Muisto on kuva. Tällaiselle kuvantekijälle tuo lause soi uskomattoman kauniisti. Näen sen myös päivittäin työssäni Karaijassa tai kursseilla jossa ihmiset maalaavat. Meillä on lukemattomia kuvia kovalevyllemme tallennettuina ja kun juuri se oikea kaunis kuvamuisto tulee eteesi niin ihminen hurmioituu, siinä se on, se jokin.


Koska olemme siis energiaa, on ratkaisevan tärkeää sen laatu. Positiivisella energialla on positiivisia vaikutuksia ja negatiivisella arvatenkin negatiivisia. Negatiiviset, tuhoavat ajatukset muuttuvat ennen pitkää tuhoaviksi voimiksi ja teoiksi.  
Kyse on siis myös ihmisen hyvinvoinnista. Meillä jokaisella on immuunijärjestelmä, joka on tehty torjumaan sairauksia ja parantamaan meidät. Kun siitä huolimatta sairastumme, kyseessä on tekijä joka häiritsee tuon järjestelmän toimintaa ja se on stressi. Stressi saa kehomme epäkuntoon koska stressitilassa ihminen käyttää kaiken energiansa stressin aiheuttajan käsittelyyn eikä kykene ylläpitämään normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.

Stressiä taas voi aiheuttaa moni asia, tiedostettu tai tiedostamaton. Koska jokaisella solullamme on muisti ja siitä suurin osa on tiedostamatonta, asia ei ole ihan yksinkertainen. Siihen on kuitenkin olemassa keinot vaikuttaa ja niistä kerrotaan juuri Paranemisen avaimissa, lukekaa se!

Uskon että kvanttifysiikka avaa meille vielä lukemattomia uusia mahdollisuuksia, se tulee ehkä mullistamaan maailmankäsityksemme.

 
Siispä mielenkiintoista päivänjatkoa taas kaikille!

ML

 

1 kommentti:

  1. Ihana!

    Mäkin, fysiikan tunnit penkin alla majaillut ihminen, luin joskus Hawkingin Ajan lyhyen historian ja ihmetyksekseni, ymmärsin lukemani. Eikä siitäkään voinut olla kuin liekeissä.

    Ja oikein hyvää päivänjatkoa sinnekin :)

    VastaaPoista