sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Meitä on monta!


Kun aloitin galleristina neljä vuotta sitten Karaijassa ( oltuani kyllä taiteilijana mukana alusta asti ) olin melkoinen jokapaikan höylä ja yhden naisen yritys. Ilmeisesti olen hyvä tekemään elämästä työlästä, koska tänä kesänä Karaijassa puuhaa jo enemmän ja vähemmän vakituisesti minun lisäkseni seitsemän ihmistä. Lisäksi Karaija edistää parhaansa mukaan yli sadan kotimaisen taiteilijan tai käsityöläisen elinkeinoa. Tarkka luku rapsahtaa mittariin ihan näinä päivinä kun uusin apulaisemme, tekstiili artisaaniksi valmistuva, kesätyössä harjoitteleva Marina Palander saa työnsä valmiiksi ja listan kaikista elävistä sieluista koottua.

Tehtävää Karaijassa riittää, jokaisesta kätten tuotteesta täytyy pitää hyvää huolta ja asiakkaita, vieraitamme, yritämme kohdella kuin parhaita ystäviämme. Kesä aikaan meillä myös tapahtuu, viikon päästä esimerkiksi Meri ja musiikki festarin Kamarimusiikkia Karaijassa konsertti sunnuntaina. Sitä ennen torstaina Tiina Jåfs opastaa halukkaita keramiikan teon ihanuuksiin. Lisäksi on tietysti ne kaikki tavalliset, siivousta ja tuunausta, kirvojen karkotusta ruusuista ja hämppisverkkojen purkua ikkunoilta.

Sanomattakin on selvää, että olen pohjattoman iloinen ja ylpeä jokaisesta Karaijan ”henkilökunnassa” :

Mia Hansson, pitkäaikaisin, sympaattinen luottokesäapulaisemme

Angela Gestranius- Stenman, aina reipas, oma-aloitteinen ja iloinen myyntiapulainen

Marina Palander, kesäharjoittelija ja ideatykki

Sonja Crockford Art of Cakes yrityksensä sydän, uskomattomien, mutta todellisten kakkujen luoja

Elisabeth Crockford Karaijan kesäkahvilan kaunotar ja myyjätär, myös vaahtokarkki expertti

Tiina Jåfs, Workshopimme keramiikka masteri, opettaja ja tyylitaituri

Gustav Jåfs, Tiinan valittu ja meillä vain lainassa, mutta hallinnoi meillä omaa puusepän nurkkaa.

Sirpa Rahtu, iloinen punapää, designeri, vaatesuunnittelija ja Workshopimme keraamikko

Maarit Lassila, yrittäjä ja erehtyjä, ei saa yhtä elämäänsä riittämään kaikkeen kivaan mitä haluaisi tehdä, mutta yrittää silti joka päivä uudestaan.


Kuvathan näistä kaikista pitäisi olla, yritän pyydystää nämä kaikki sinne tänne sinkoilevat ihmiset yhteen kuvaan, siihen asti on tyytyminen vain tähän uusimpaan, Marina Palander listan kirjoitus työssä. Huom. työntekijän täydellinen asuvalinta!

 
Tervetuloa meille! Ti- pe 11-18, la-su 11-16 Bollstantie 5 Inkoo www.karaja.com

 

                               

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti