maanantai 24. maaliskuuta 2014

Karaija kasvaa!


Piiiiitkän ajan unelmani työhuoneesta Karaijan yhteydessä on nyt vihdoinkin, sittenkin, ihme kyllä, en usko todeksi, TOTTA! Karaijalla on oma WORKSHOP! Siellä alkaa tapahtua, mitä kaikkea, ei kukaan vielä tiedä, tahtoni ja tarkoitukseni on, että mahdollisimman monelle siitä on iloa. Tämä ikioma puuhanurkka oli tarkoitus tehdä Karaijan tiloihin jo aikaa sitten, mutta aika ja tila eivät oikein olleet oikeat, nyt ne ovat, koko navetta on meidän ja Karaijasta on kasvanut täysi-ikäisyytensä ( 18v. ) kunniaksi Taiteiden talo / Ett hus för konst / House of the rising art.

Ideoita on jo seuraaville vuosikymmenille runsaasti, järjestämme varmasti kursseja ja puuhapäiviä, tilassa voi pistää pystyyn pop up näyttelyn tai lausua vaikka runoja. Siellä on tarkoitus valmistua omiani ja muiden töitä, ovet auki! Kuten huomaat, olen niin innoissani että täysikuu-unettomuus jatkuu jo toista viikkoa, ideat kieppuvat karusellina pää parkani sisätiloissa. Juuri nyt valmistaudutaan siis kaikkien aikojen Karaija kesään. Stay in tune, pysy pulkassa, vedä jalkaan lentosukat, sillä nyt lennetään taiteiden taivaisiin!

Ensi viikonloppuna heti kaksilla avajaisilla gallerian puolella; lauantaina 29.3. Susanne Remahlin ja Fredrik Furun yhteinen näyttely Svartfåglar & Stjärnfall avataan Fredrikin musiikki esityksellä klo. 14-16 ja sunnuntaina juhlitaan hienoja Kenneth Rosenlundin maalauksia näyttelyssä Linnunrata klo. 14-16. TERVETULOA!

 

Maalaus Susanne Remahl, teksti Fredrik FuruMaalaus Kenneth Rosenlund

 

ML

2 kommenttia: