maanantai 28. toukokuuta 2012
Karaijan suuri kesänäyttely MAAN ja meren SYLISSÄ on avattu! Se sisältää pronssi- betoni- ja keramiikka veistoksia, maalauksia ja grafiikkaa kymmeneltä kotimaiselta taiteilijalta; Kaisa Eriksson, Seija Grönqvist, Jaana Heikkinen, Anna Kyander, Pipa Hytinkoski, Helmi Koiviola, Eila Oksanen, Susanna Suikkari, Taneli Stenberg ja Maarit Lassila.

Avajaisissa oli niin paljon mukavia vieraita että emäntä unohti kokonaan ottaa kuvia, valitan tapahtunutta. ( Ehkä lyhyillä yöunillakin oli osuutta asiaan) Nyt näyttely on kuitenkin valmis ja avattu ja kaiken vaivan arvoinen. Yksi lupaavimmista kommenteista oli että se on Karaijan kaikkien aikojen paras näyttely!

Jos haluaa varmistaa että näkee varmasti kaikki työt niin kannattaa saapua kipin kopin! Näyttelyn valikoima nimittäin muuttuu kesän aikana.

Karaija on nyt auki ti- pe klo. 11-18 la- su 11-16 TERVETULOA!

Karaijas stor sommarutställning I JORDENS och havets FAMN är färdig! Den innehåller prons- betong- och keramik skulpturer, målningar och grafik av 10 konstnär; Kaisa Eriksson, Seija Grönqvist, Jaana Heikkinen, Anna Kyander, Pipa Hytinkoski, Helmi Koiviola, Eila Oksanen, Susanna Suikkari, Taneli Stenberg och Maarit Lassila.

Karaija är öppet nu ti- fre 11- 18 lö- sö 11-16 VÄLKOMMEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti