tiistai 3. heinäkuuta 2018

Rakkauden kesä!Mikä se on se maailmankaikkeuden mahtavin voima, joka voittaa kaiken ja on meidän kaikkien? Se yksinkertainen ja monimuotoinen, parantava ja yhdistävä, kaunis ja hyvä, valo pimeässä, lämpö koleassa?

Rakkaushan se on. 

Tänä(kin) kesänä täytimme vanhan navetan rakkaudella. Kutsuin taiteilijat tähän Romanssiin, koska halusin tarjota meille kaikille mahdollisuuden kokea sen kaiken keveän ja iloisen. Ja toden totta, kesä on ollutkin lämpimin ja aurinkoisin kesä koko elämäni aikana! Satavuotiaat ja metrin paksuiset graniittiseinät eivät ole koskaan lämmenneet niinkuin tänä kesänä, aurinko paistaa sisällä ja ulkona.
Kuten vaan meille sopii, mukana on tietysti paljon luonnon elämää, lintuja ja kaloja, lummelampia ja sumuisia rantoja. Tänä kesänä on kuitenkin myös ”Mustia laatikoita” ja ”Aasin siltoja” , ”Jane Austin” ja ” Kosiomatka” sekä muita kutkuttavan hauskoja ja hienoja yllätyksiä. Sinulla on mahdollisuus kurkistaa lavatansseihin tai istahtaa suukottelusohvalle. Mukana on ihana Huone & Rum,  Eevan ja Johannan  helmi, viherkasveja ja kaikkea kaunista. Olemme myös kattaneet pöydän hääparille, joten meidän romanssilla on happy end. Tänä kesänä ei murehdita menneitä eikä kanneta huolta huomisesta, tänä kesänä otetaan ilo irti elämästä, annetaan helmojen hulmuta ja kaislikoiden suhista. 

Rakkautta teille tarjoilevat:
Marja Arola, Kristiina Koskimies- Soininen, Erja Honkanen, Huone & Rum, Synnöve Dickhoff, Aira Salomaa, Arja Pykäri, Harri Syrjänen, Eva- Riitta Pesonen, Esko Railo, Susanna Suikkari, Pirjo Tikkinen, Irma Weckman ja Maarit Lassila


Lämpimästi Tervetuloa! Varmt Välkommen!
Romanssi Romans Romance 17.6.- 12.8. 2018
Avoinna Öppet:
ti-pe, ti- fre 11-18
la-su, lö-sö 11-16

photo suvisistonen.com

photo suvisistonen.com

photo suvisistonen.com

photo suvisistonen.com

photo Susanna Suikkari

photo Maarit Lassila

photo Maarit LassilaEi kommentteja:

Lähetä kommentti