torstai 3. joulukuuta 2015

Suosi suomalaista

Viime aikoina on kovasti ihmetelty miten on enää mahdollista suosia suomalaista kun tutunkin tuotteen pohjasta löytää ihan vieraan valmistusmaan. Meillekin tulla tupsahtelee ihmisiä jotka pyytävät apua jo ovella, kun pitäisi löytää joku lahja ulkomaille ja sen pitäisi olla Suomessa tehty. Mahdottomalta tuntuvan tehtävän edessä tuskaisille ihmisille voin ylpeänä vastata heti että - Nyt tulit oikeaan paikkaan, meillä on kaikki Suomessa tehtyä.
Vielä on siis aika suuri joukko käsityöläisiä jotka työllistävät itsensä ja haaveilevat työllistävänsä vielä jonkun muunkin työllänsä. Ostamalla käsintehtyjä kotimaisia tuotteita, annat paitsi rahasi suoraan suomalaiseen ruokapöytään, myös uskoa, toivoa ja voimia jatkaa ja kehittää työtä edelleen. Tuotanto saattaa näyttää ostajan vinkkelistä pienimuotoiselta, mutta on tekijälleen elinehto, kyse toimeentulosta. Käsityöläisten joukosta kasvaa myös aina heitä, jotka onnistuvat kehittämään tuotantoaan ja työllistämään muitakin. Karaijassakin on monta menestystarinaa, ihmisiä jotka ovat sitkeällä työllä ja rohkeudella hankkineet asiakkaita Japania ja Etelä- Koreaa myöden, Euroopasta nyt puhumattakaan. Suomi tarvitsee näitä uusia vientituotteita ja vientiin on helpompi ponnistaa jos saa tukea kotimaasta.

Käsillä tekeminen tekee hyvää, paitsi tekijälleen, niin myös ympäristölleen. Pidetään Suomi osaavien ja toisiaan kannustavien, aktiivisten ihmisten maana. Sellaisena paikkana jossa on mahdollista toteuttaa unelmia ja onnistua.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille Galleria Karaijan ystäville!

Itsenäisyyspäivänä 6.12. Karaija on suljettu, muuten palvelemme ti-pe 11-18, la-su 11-16 TERVETULOA! VÄLKOMMEN!

Lasia, Soda shop ja Mafka

Lasia, Evolum

ML

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti